Ik onderteken dit formulier namens het opgegeven team.
 
 

Aanmeldformulier Thuis NK:

DOE MEE AAN HET THUIS NK OP 27 JUNI EN GA ALSNOG VOOR HET NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP!

- THUIS AAN DEEL TE NEMEN

- MINIMAAL 5 TEAMLEDEN MOETEN DIE DAG EEN 'TEAM-FOTO' KUNNEN NEMEN

- VRAGEN VOOR DE BEGELEIDING

- INSTRUCTIE FOTO, VRAGEN EN RAADSEL ZIJN OM 13.00 UUR, 27 JUNI 2020 BEKEND.


....en beeindig zo het seizoen 2019-2020 alsnog met het Nederlands Kampioenschap.


Voor 20.00 uur dienen de foto en antwoorden binnen te zijn en de snelheid waarmee de vragen binnen zijn weegt mee bij het bepalen van het kampioenschap, maar niet bepalend. Belangrijk is ook de foto. Op zatermiddag 13.00 maken wij bekend welke opdracht er bij de foto zit. Daar is snelheid helemaal geen factor en geldt de deadline van 20.00 uur.


De Nederlands Kampioen wordt per categorie gekozen op basis van een afweging tussen foto en vragen. Er geldt dus geen punten systeem. Let op: de vragen mogen door de begeleiding beantwoord worden.


Zou je deelnemen aan het NK dat werd afgelast en wil je nu meedoen aan het Thuis NK? Registreer je via het formulier en/of kom 27 juni gewoon in actie. Om 13.00 uur worden de vragen en de foto-opdracht bekend gemaakt!


Het correspondentie adres wordt per email bekend gemaakt.De vragen en de foto opdracht staan om 13.00 uur a.s. zaterdag online op de homepage van www.nkjeugdvoetbal.nl en op Facebook en Twitter @VTT. Ze worden om dat tijdstip niet per email gestuurd.