Ja, wij doen mee aan het Thuis NK (en spelen dus ook nog steeds om het Nederlands Kampioenschap!)
Nee, wij doen niet mee
 
 
 
 
 
 
 
Ik onderteken dit formulier namens het opgegeven team
 
 

Formulier Thuis NK:

JOUW NK DEELNAMEVERGOEDING IN 2019-2020


... wordt te besteden vergoeding in 2020-2021 voor een districtskampioenschap. Zo kan het VTT je tegemoet komen in deze vreemde periode. Het VTT kan helaas geen vergoedingen restitueren *


De regels zijn als volgt:


A.

De door jouw betaalde NK vergoeding wordt omgezet in een bedragloos tegoed voor de aanmelding van 1 of 2 teams van dezelfde leeftijdscategorie. Je kan kiezen tussen de leeftijdsacategorie waarvoor je dit seizoen een NK ticket had of 1 hoger. (dus had je voor dit seizoen een NK JO12 ticket mag je 1 of 2 JO12 teams of 1 of 2 JO13 teams aanmelden voor de districtskampioenschappen. Je dient zelf onderling binnen de vereniging een en ander te regelen i.v.m. overgang naar nieuwe teams indien nodig. Maar wij hebben het tegoed klaar staan!


B.

Je bent zelf vrij in de keuze of je 1 of 2 teams wilt aanmelden. 

Het tegoed is niet bruikbaar voor verenigingspakketten maar dus wel voor de aanmelding van 1 of 2 teams van dezelfde categorie. Bij de aanmelding kun je kiezen of je 1 of 2 teams aanmelden wilt. Je ontvangt van het VTT een speciale code nadat je het Formulier Thuis NK hebt ingevuld die je hiervoor kunt gebruiken.


C.

Bij het aanmeldformulier van het Thuis NK kun je kiezen of je gebruik wilt maken van de omzetting van de NK deenamevergoeding naar volgend seizoen of niet. Je kan er ook voor kiezen om het bedrag voor de helft of geheel te doneren (je ontvangt dan een prestige schaal). Op voorhand bedanken wij iedereen die via deze weg het VTT een steun in de rug geeft en geheel of gedeeltelijk afziet van deze omzetting. Desalniettemin bieden we deze optie van omzetten graag aan ondanks de bijzondere omstandigheden waaronder de NK's moesten worden afgelast. Wij missen de toernooien enorm en kijken uit naar de DK's.* Het VTT kan geen vergoedingen restitueren omdat de NK's al reeds lange tijd in een ver gevorderd stadium van organisatie waren en veel materiaal al is ingekocht uit het buitenland (en daar op dit moment zelfs nog vast staat omdat er geen vrachtverkeer mogelijk is). Veel van dat materiaal kunnen we natuurlijk ook in de toekomst gebruiken dus daarom is het voor het VTT enigszins op te vangen om jullie de deelnamevergoeding in te laten zetten in 2020-2021. Dat kan het VTT wel incasseren en doen we dus ook van harte!